Thursday, February 16, 2017

Keyjun Steamboat & Charcoal BBQ



NAK MAKAN DI MANA MALAM NI DI SUNGAI PETANI DAN PADANG SERAI ???
====================================
Haa....apa kata cuba bawak keluarga & rakan - rakan makan malam di restoran kami yang memang dah terkenal dengan Buffet Steamboat & Grill ni.
Sempena penjenaman baru kami mulai Tahun 2017 ini, ada tambahan konsep baru yang pertama seumpamanya iaitu " Open BBQ" menggunakan arang di restoran kami dengan penambahan menu - menu baru berbentuk "skewer" untuk disesuaikan dengan konsep tersebut.



Namun bagi pelanggan yang inginkan " privasi ", pihak kami ada sediakan " personal charcoal BBQ set" pada harga RM 9.90 sahaja.
Tapi jangan risau, kami masih mengekalkan menu sedia ada yang sememangnya "legend" di kalangan pelanggan kami seperti perapan ayam, daging & pilihan sos yang sesuai untuk di cicah mahu pun di "grill".
Jadi kalau ada yang nak makan Steamboat dengan Sup atau Tomyam , nak BBQ dengan arang .. nak Grill ala western. semua ada di sini.. kalau nak buat sendiri memang tak sempatlah lah semua tu kan.... :)
Mai ja makan di sini, jimat masa, tenaga dan belanja......
Ada lagi..
Promosi Istimewa Sempena Penjenamaan semula Tahun 2017
*Dewasa : RM 18.70 + 6% GST = RM 19.90
*Kanak-kanak ( 6 - 12 Tahun ) : RM 9.30 + 6% GST = RM 9.90
*Kanak- Kanak 5 Tahun dan ke bawah percuma




Fuhhh....macam ni kira jadilah malam ni temujanji kita di sini kan? :)
Jom tempah meja untuk makan bersama keluarga & rakan-rakan di Restoran Keyjun Steamboat Sungai Petani & Padang Serai..
🔎Lokasi Kami:
Sungai Petani 
Keyjun Steamboat & Charcoal BBQ - Sungai Petani
Lot 3511 A, E & F Gon Selong, Padang Tembusu
08000 Sungai Petani, Kedah.
( Jalan besar menghala ke Tikam Batu )
HOTLINE :-
 017 557 8178
 017 557 8178
 017 557 8178
Padang Serai 
Keyjun Steamboat & Grill - Padang Serai
No. 33 Jln. Lagenda 1/1
09400 Padang Serai, Kedah.
(Bersebelahan Mini Market TT Fresh Mart)
HOTLINE:-
 017 447 8718
 017 447 8718
 017 447 8718
Waktu Operasi Perniagaan:-
Dari Jam 5.00 Petang Hingga 12.00 Malam
* Last Walk In Jam 11.00 Malam
CUTI SETIAP ISNIN


Post a Comment